Despre integritate

DESPRE INTEGRITATE

INTEGRITATEA şi ÎNCREDEREA sunt valorile personale şi insituţionale de referinţă pentru noi, echipa Fundaţiei CODECS pentru Leadership. În acelaşi timp, credem că sunt două caracteristici esenţiale pentru un lider şi pentru un om de cuvânt.

Poţi pretinde aceste valori din partea celor din jurul tău doar atunci când şi tu oferi încredere şi acţionezi cu integritate.

De aproape un deceniu, programul „LIDERII MILENIULUI TREI”® (pe scurt, Programul LMT, cum a devenit el cunoscut), prin intermediul oamenilor care l-au produs, îl administrează şi îl livrează a sădit în sufletele a peste 8000 de copii CURAJUL de a acţiona, ÎNCREDEREA în sine şi în cei din jur, şi INTEGRITATE – mai presus de orice.
Promovăm în continuare valorile noastre autentice: COMPETENŢA, CARACTERUL, PROFESIONALISMUL şi ONOAREA.

Acum, Programul LMT nu mai este singur pe piaţă. Există deja o varietate de programe care se adresează aceluiaşi grup-ţintă, şi fiecare tânăr îşi poate alege programul dorit.
Suntem fericiţi să împărtaşim cu voi faptul că, în aceste vremuri deopotrivă dinamice şi volatile, destul de mulţi copii aleg programul nostru, pentru istoric poate, pentru tradiţie, pentru oameni, pentru valori, pentru ceea ce reprezentăm.

Vă mulţumim pentru că decideţi sa fim împreună şi vă aşteptăm cu drag să continuăm conversaţia noastră despre leadership real, transformaţional!

Ştim ce se întâmplă în piaţa şi ceea ce oferă alte programe, relativ similare. În acest context, am primit şi mesaje referitoare la caracterul MAI PUŢIN ETIC al unora dintre concurenţi, manifestat specific prin plagierea materialelor noastre, ofertarea trainerilor din echipa noastră şi atragerea lor în echipe concurente.

Dorim pe această cale să le mulţumim celor care au venit şi, dând dovadă de INTEGRITATE, au decis să ne consulte înainte de a lua o decizie, cât şi celor care au considerat ca fiind IMORALĂ utilizarea numelui nostru pentru promovarea unui program concurent!

Vă mulţumim!

În ceea ce vă priveşte pe voi, dragi concurenţi şi competitori, vă mulţumim pentru provocarea pe care ne-o oferiţi! Ne asumăm obligaţia de a respecta angajamentul de INTEGRITATE sus menţionat şi vă adresăm respectuos apelul de a acţiona cu BUNĂ CREDINŢĂ, INTEGRITATE, respectând principiile ETICE şi MORALE pe care noi toţi dorim să le insuflăm celor cu care lucrăm – adolescenţilor liceeni şi/sau studenţi. Considerăm oportun ca noi să fim un exemplu pozitiv pentru ei, iar mesajele transmise să fie curate, sincere şi mai presus de orice, INTEGRE!

Vă informăm cu aceasta ocazie că Programul nostru „LIDERII MILENIULUI TREI”® reprezintă un produs educaţional al Fundaţiei CODECS pentru Leadership şi orice drept de proprietate intelectuală asupra sa ne aparţine.

Vă mulţumim anticipat, vă dorim mult succes şi vă transmitem tuturor gândul nostru bun.
Cu preţuire, în numele Echipei Fundaţiei CODECS pentru Leadership,

 

 

 

MARIAN STAŞ
PREŞEDINTE,
FUNDAŢIA CODECS PENTRU LEADERSHIP

Anunțuri

Comments on: "Despre integritate" (2)

  1. Silvia Ivanciu said:

    Bravo maestre !

  2. LMT este un program prin care oricine trebuie sa treaca in viata ca sa poata spune ca a incercat totul. Daca nu incerci pe pielea ta nu ai cum sa ne crezi pe cuvant ca aceste traininguri te schimba si iti modeleaza devenirea.

    Deci nu ne credeti pe cuvant! Experimentati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: